Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Junnu Boxing

 

SINUSTAKO SEURAAVA MENESTYJÄ SUOMEN NYRKKEILYTAIVAALLE?

 

Hei sinä 12-16-vuotias urheilullinen ja haasteita kaipaava nuori! Haluatko testata henkisen kanttisi ja fyysisen potentiaalisi? Voisiko menestyminen nyrkkeilyn kilpakehissä olla sinua varten? Jos vastasit näihin kysymyksiin KYLLÄ, tule paikalle ja olet mukana matkalla suomalaisen nyrkkeilyn huipulle. Tarjoamme sinulle tasokkaan valmennuksen, loistavat puitteet ja edulliset harjoitukset. Kurssi on turvallinen mutta tehokas tapa aloittaa nyrkkeily.

 

MIKÄ? Nyrkkeilytekniikan alkeiskurssi, joka tähtää kilpanyrkkeilyyn.

KOSKA? Aloitus ma 4.10. klo 17.30. Treenit ma & ke klo 17.30-19. Kurssin kesto 3 kk.

MISSÄ? Alfa liikuntakeskus, Raunistulantie 15, Turku.

HINTA? 60€ (sisältää harjoitukset, kulkurannekkeen ja nyrkkeilyliiton lisenssin)

 

Sisäliikuntavarusteet tossuineen ovat riittävä varustus kun saavut paikalle. Seura tarjoaa välineet ja lainaa tarvittavat nyrkkeilyvarusteet. Soita saapuessasi kulkuportin luona olevaa ovisummeria niin valmentaja päästää sinut sisään.

 

Maksaminen: Harjoitusmaksu 60€ maksetaan Suomisportissa ilmoittautumisen yhteydessä. Huoltaja ilmoittaa lapsensa kurssille. 

1) Klikkaa Ilmoittaudu jonka jälkeen järjestelmä pyytää sinua kirjautumaan sisään. Kirjaudu sisään tai luo tili antamalla sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Saat viestinä kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä pääset sisään. Täytä omat tietosi ja luo tili. 

2) Klikkaa ilmoittaudu nappia uudelleen ja valitse kenet ilmoitat. Tämän jälkeen hyväksy ehdot ja klikkaa Hinta 60€ eteenpäin. Halutessasi voit ostaa myös vakuutuksen. Maksa ostoksesi haluamallasi tavalla.

3) Valmentaja tarkistaa maksun Suomisportista. Maksua vastaan saat kulkurannekkeen Alfaan. Pidä ranneke aina mukanasi kun tulet treeneihin.

 

 Lisätiedot: Tom Heiskanen, kilpanyrkkeilyn päävalmentaja p. 0400-245343, Mikko Rantala p.040-5283050