Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Starttikurssi

Nyrkkeilytekniikan perusteet sisältävä starttikurssi on nyt käynnissä. Kurssi on täynnä.

 

Kurssin tiedot:

Perjantaisin klo 16.30-17.30 (18.1.-29.3.2019)

Kesto: 11 kertaa

Hinta: 78€ (20v. täyttäneet) tai 58€ (alle 20v.) + 2€ tutustumiskerta

Sisältää harjoitukset (40€), kulkurannekkeen ja käynnit Alfaan (8€/28€) sekä Suomen nyrkkeilyliiton lisenssin (10€) vuodelle 2019.

Paikka: Alfa liikuntakeskus, Raunistulantie 15, Turku.

 

Ensimmäinen kerta (tutustuminen) 2€ maksetaan paikan päällä käteisellä. Voit tämän jälkeen tehdä päätöksesi jatkosta ja maksaa koko kurssimaksun, jos haluat jatkaa. Kurssille otetaan 25 ensin ilmoittautunutta ja maksanutta. Haluatko varmistaa että mahdut mukaan? Katso alta Kurssimaksun maksaminen ja hoida maksusi heti!

Treenit sisältävät alkulämmittelyn, tekniikka-, lihaskunto- ja välineharjoittelua sekä loppuvenyttelyn. Tekniikan perusteiden ohella panostamme peruskunnon nostamiseen lihasvoimaa ja kestävyyttä unohtamatta. Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa harjoittelua kuntonyrkkeily- tai ottelunyrkkeilyryhmissämme tai siirtyä kilpaharjoitteluun.

Sisäliikuntavarusteet tossuineen ovat riittävä varustus kun saavut paikalle. Seura tarjoaa välineet ja lainaa tarvittavat nyrkkeilyvarusteet.

 

KURSSIMAKSUN MAKSAMINEN

Kurssimaksu koostuu kolmesta osasta (lisenssi, harjoitukset, ranneke) ja ne maksetaan osoitteessa Suomisport.fi.

1) Klikkaa Sisään Suomisportiin ja anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Saat viestinä linkin tai kirjautumiskoodin, jota kautta pääset sisään. Täytä omat tietosi ja sen jälkeen maksa kurssimaksu tästäIlmoittaudu ja valitse kenet ilmoitat. Tämän jälkeen hyväksy ehdot ja klikkaa Hinta 40€ eteenpäin. Mikäli sinulla ei ole kulkuranneketta Alfaan voit ostaa sen Lisäpalvelut kohdasta (20v. täyttäneet 28€, alle 20v. 8€). Klikkaa jälleen hintaa ja eteenpäin. Maksa haluamallasi tavalla. 

2) Klikkaa Osta lisenssi. Valitse kenelle ostat lisenssin ja tämän jälkeen lajiksi Nyrkkeily. Klikkaa Harrastelisenssi 10€. Seuraksi merkitse Turun Teräs. Halutessasi voit ostaa myös vakuutuksen. Maksa lisenssi haluamallasi tavalla.

3) Kun tulet seuraavan kerran salille, varaa älypuhelin tms. laite, jolla pääset kirjautumaan Suomisport tilillesi voidaksesi näyttää valmentajalle ostoksesi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa mukaan tulostetun tositteen Suomisport sivultasi. Kuittia vastaan saat harjoituskortin ja kulkurannekkeen. Pidä ranneke ja kortti aina mukanasi kun tulet treeneihin. 

 

Otamme myös vastaan seuraavia liikunta- ja kulttuuriseteleitä:

Smartum (setelit ja verkkomaksu)

Sporttipassi (verkkomaksu)

Virike (setelit)

 

Saapuessasi paikalle soita ovipuhelinta kulkuportin luota nyrkkeilysaliin. Paikkatiedot löytyvät tästä.

 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä:

Maria Leino

p. 050-5445040

kehahait.turku@gmail.com

 

P.S. Onko sinulla jo Turun kaupungin musta tai punainen liikuntaranneke? Kerro asiasta valmentajalle salille tullessasi niin opastamme miten saat Alfan lataukset tehtyä siihen etkä tarvitse uutta ranneketta.