Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Starttikurssi

 KURSSI ON TÄYNNÄ! SEURAAVA STARTTIKURSSI ALKAA TAMMIKUUSSA 2022.
 Maskia tulee käyttää Turun kaupungin sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana.
Kukin vastaa omalta osaltaan turvallisesta harjoittelusta, hygieniasta sekä siitä, ettei tule salille oireisena.
Starttikurssilta ylijääneet käyttämättömät kerrat voi käyttää kuntonyrkkeilyharjoituksissamme. Ks lisää tästä.
Kurssi on suunnattu lajin parissa aloitteleville ja sen käytyäsi sinulla on hallussa lajin perusteet sekä kokemusta erilaisista nyrkkeilyssä käytettävissä harjoitteista. 


KURSSIN TIEDOT

Ajankohta: 3.9.-12.11. perjantaisin klo 16.30-17.30

Kesto: 11 kertaa

Hinta: 78€ (20v. täyttäneet) tai 58€ (alle 20v.) + 2€ tutustumiskerta

Sisältää harjoitukset (40€), kulkurannekkeen ja käynnit Alfaan (8€/28€) sekä Suomen nyrkkeilyliiton lisenssin (10€) vuodelle 2021.

Paikka: Alfa liikuntakeskus, Raunistulantie 15, Turku.

 

Ensimmäinen kerta (tutustuminen) 2€ maksetaan paikan päällä käteisellä. Voit tämän jälkeen tehdä päätöksesi jatkosta ja maksaa koko kurssimaksun, jos haluat jatkaa. Kurssille otetaan 20 ensin maksanutta. Haluatko varmistaa että mahdut mukaan? Katso alta Kurssimaksun maksaminen ja hoida maksusi jo etukäteen. Samalla säästät tutustumismaksun 2€.

Treenit sisältävät alkulämmittelyn, tekniikka-, lihaskunto- ja välineharjoittelua sekä loppuvenyttelyn. Tekniikan perusteiden ohella panostamme peruskunnon nostamiseen lihasvoimaa ja kestävyyttä unohtamatta. Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua kuntonyrkkeily- tai ottelunyrkkeilyryhmissämme. Myös siirtyminen kilpaharjoitteluun on mahdollista.

Sisäliikuntavarusteet tossuineen ovat riittävä varustus kun saavut paikalle. Seura tarjoaa välineet ja lainaa tarvittavat nyrkkeilyvarusteet. Salin varusteet ja välineet ovat yhteisessä käytössä ja niiden jatkuva desinfioiminen ei ole mahdollista. Kukin käyttää varusteita omalla vastuullaan. Seuran kautta on myös mahdollista ostaa esimerkiksi omat säkkihanskat. Kysy lisää vetäjältä!

 

KURSSIMAKSUN MAKSAMINEN

Kurssimaksu koostuu kolmesta osasta (lisenssi, harjoitukset, ranneke) ja ne maksetaan osoitteessa Suomisport.fi.

1) Klikkaa Kirjaudu ja anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Saat viestinä kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä pääset sisään. Täytä omat tietosi ja luo tili. Sen jälkeen klikkaa Osta lisenssi. Valitse kenelle ostat lisenssin ja tämän jälkeen lajiksi Nyrkkeily. Klikkaa Harrastelisenssi 10€. Seuraksi merkitse Turun Teräs. Halutessasi voit ostaa myös vakuutuksen. Maksa ostoksesi haluamallasi tavalla.

2) Kurssimaksun pääset maksamaan tästäIlmoittaudu ja valitse kenet ilmoitat. Tämän jälkeen hyväksy ehdot ja klikkaa Hinta 40€ eteenpäin. Mikäli sinulla ei ole kulkuranneketta Alfaan voit ostaa sen Lisäpalvelut kohdasta (20v. täyttäneet 28€, alle 20v. 8€). Klikkaa jälleen hintaa ja eteenpäin. Maksa haluamallasi tavalla. 

3) Kun tulet seuraavan kerran salille, varaa älypuhelin tms. laite, jolla pääset kirjautumaan Suomisport tilillesi voidaksesi näyttää valmentajalle ostoksesi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa mukaan tulostetun tositteen Suomisport sivultasi. Kuittia vastaan saat harjoituskortin ja kulkurannekkeen. Pidä ranneke ja kortti aina mukanasi kun tulet treeneihin. 

 

Otamme myös vastaan seuraavia liikunta- ja kulttuuriseteleitä:

Smartum (setelit ja verkkomaksu)

Sporttipassi (verkkomaksu)

Virike (setelit)

Edenred (mobiilimaksu)

 

Saapuessasi paikalle soita ovipuhelinta kulkuportin luota nyrkkeilysaliin. Paikkatiedot löytyvät tästä.

 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä:

Maria Vuorio

p. 050-5445040

kehahait.turku@gmail.com

 

P.S. Onko sinulla jo Turun kaupungin punainen liikuntaranneke? Kerro asiasta valmentajalle salille tullessasi niin opastamme miten saat Alfan lataukset tehtyä siihen etkä tarvitse uutta ranneketta.