Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on nyt kesätauolla. Syyskausi alkaa ma 15.8. Tervetuloa!

 

Teräksen kuntonyrkkeilyharjoitukset ovat tarkoitettuja harrastajille, jotka tuntevat jo lajin alkeet/ perustekniikat. Jos olet aloittamassa lajia, suosittelemme sinulle Starttikurssiamme.

Taatusti tehokkaat ja monipuoliset kuntonyrkkeilytreenimme sopivat loistavasti kiireisen työ- tai opiskelupäivän päätteeksi. Tule arjen velvollisuuksien jälkeen irtautumaan päivän kiireistä kuntoilun ja mukavan porukan pariin. Meille pääset kätevästi niin julkisilla kulkuneuvoilla, polkupyörällä kuin omalla autollakin, ja kun hoidat kuntoharjoittelun heti vaikkapa työmatkalla, on kiusaus jäädä sohvalle ohitettu. Illaksi sinulle jää aikaa vielä muihin askareisiin mieli ja kroppa rentoutuneena.

Voit olla vähemmän tai enemmän kokenut harrastaja, huono- tai hyväkuntoinen, mies tai nainen, nuori (kuitenkin 13v. täyttänyt) tai vanha - meidän porukkaamme sopivat kaikki.

Sisäliikuntavarusteet tossuineen ovat riittävä varustus kun saavut paikalle. Seura tarjoaa välineet ja lainaa tarvittavat nyrkkeilyvarusteet. Salin varusteet ja välineet ovat yhteisessä käytössä ja niiden jatkuva desinfioiminen ei ole mahdollista. Kukin käyttääkin varusteita omalla vastuullaan. Seuran kautta on myös mahdollista ostaa esimerkiksi omat nyrkkeilyhanskat. Kysy lisää vetäjältä!

 

Treeniajat: ma & ke klo 16.30-17.30
Paikka: Alfa liikuntakeskus, Raunistulantie 15, Turku.

 

Uudet harrastajat pääsevät tutustumaan 2€/krt.!! Lisää hinnoittelusta löydät tästä.

Soita ovisummeria kulkuportin luona niin päästämme sinut sisään. Saavu siis paikalle ja tervetuloa mukaan!

 

T: Minna, Jussi, Aki, Kenne, Mikko ja Maria

P.S. Onko sinulla kysyttävää? Soita tai meilaa: Maria, p. 050-5445040, kehahait.turku@gmail.com