Starttikurssi

SEURAAVA KURSSI ALKAA SYYSKUUSSA 2024. SEURAA ILMOITTELUAMME.

Kurssi on suunnattu nyrkkeilyn parissa aloitteleville ja sen käytyäsi sinulla on hallussa lajin perusteet sekä kokemusta erilaisista nyrkkeilyssä käytettävissä harjoitteista. Kurssille voivat osallistua kaikenkuntoiset ja -ikäiset (kuitenkin 13 vuotta täyttäneet) nuoret ja aikuiset.

KURSSIN TIEDOT

Ajankohta: perjantaisin klo 16.30-17.30

Kesto: 11 kertaa

Hinta: 84€ (20v. täyttäneet) tai 64€ (alle 20v.)

Sisältää harjoitukset (45€), kulkurannekkeen ja käynnit Alfaan (8€/28€) sekä Suomen nyrkkeilyliiton lisenssin (11€) vuodelle 2023.

Paikka: Alfa liikuntakeskus, Raunistulantie 15, Turku.

Kurssille otetaan 25 kurssimaksun maksanutta. Jos haluat varmistaa, että mahdut mukaan, maksa kurssimaksu alla olevien ohjeiden mukaisesti. Jos haluat tulla ensin tutustumaan, varaa 2€ käteistä ensimmäiselle kerralle. Voit tämän tutustumiskerran jälkeen tehdä päätöksesi jatkosta ja maksaa koko kurssimaksun mikäli haluat osallistua kurssille. Huomaa, että jos kurssi on tässä vaiheessa täynnä, et voi enää ilmoittautua kurssille.

Treenit sisältävät alkulämmittelyn, tekniikka-, lihaskunto- ja välineharjoittelua sekä loppuvenyttelyn. Tekniikan perusteiden ohella panostamme peruskunnon nostamiseen lihasvoimaa ja kestävyyttä unohtamatta. Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua kuntonyrkkeily- tai ottelunyrkkeilyryhmissämme. Myös siirtyminen kilpaharjoitteluun on mahdollista.

Sisäliikuntavarusteet tossuineen ovat riittävä varustus kun saavut paikalle. Seura tarjoaa välineet ja lainaa tarvittavat nyrkkeilyvarusteet. Salin varusteet ja välineet ovat yhteisessä käytössä ja niiden jatkuva desinfioiminen ei ole mahdollista. Kukin käyttää varusteita omalla vastuullaan. Seuran kautta on myös mahdollista ostaa esimerkiksi omat säkkihanskat. Kysy lisää vetäjältä!

KURSSIMAKSUN MAKSAMINEN

Kurssimaksu koostuu kolmesta osasta (harjoitukset, ranneke, lisenssi) ja ne maksetaan Suomisportissa linkin kautta.

1) Ilmoittautumisen yhteydessä sinua pyydetään luomaan Suomisportiin tili ellei sinulla ole jo sellaista.

2) Sen jälkeen pääset ilmoittautumaan. Hyväksy ehdot ja klikkaa Hinta 45€ eteenpäin. Mikäli sinulla ei ole kulkuranneketta Alfaan voit ostaa sen Lisäpalvelut kohdasta (20v. täyttäneet 28€, alle 20v. 8€). Klikkaa jälleen hintaa ja eteenpäin. Maksa haluamallasi tavalla. 

3)  Vielä tarvitaan nyrkkeilyliiton lisenssi vuodelle 2024. Valitse lajiksi Nyrkkeily, klikkaa Harrastelisenssi 11€. Seuraksi merkitse Turun Teräs. Halutessasi voit ostaa myös vakuutuksen.

4) Kun tulet ensimmäistä kertaa harjoituksiin salille, varaa älypuhelin tms. laite, jolla pääset kirjautumaan Suomisport tilillesi voidaksesi näyttää valmentajalle ostoksesi. Maksettu kurssi näkyy Kalenteri-osiossa. Vaihtoehtoisesti voit ottaa mukaan tulostetun tositteen Suomisport-sivultasi. Kuittia vastaan saat harjoituskortin ja kulkurannekkeen. Pidä ranneke ja kortti aina mukanasi kun tulet treeneihin. 

Meillä voit maksaa myös seuraavilla tavoilla:

Smartum (setelit ja verkkomaksu)

Sporttipassi (verkkomaksu)

Virike (setelit)

Edenred (mobiilimaksu)

Olemme ensimmäisillä kerroilla kulkuportin luona vastassa, mutta mikäli meitä ei portilla näy, soita ovipuhelimella nyrkkeilysaliin nyrkkeilysaliin. Paikkatiedot löytyvät tästä.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä:

Maria Vuorio

p. 050-5445040

kehahait.turku@gmail.com

P.S. Onko sinulla jo Turun kaupungin punainen liikuntaranneke? Kerro asiasta valmentajalle salille tullessasi niin opastamme miten saat Alfan lataukset tehtyä siihen etkä tarvitse uutta ranneketta.

Starttikurssilta ylijääneet käyttämättömät kerrat voi käyttää kuntonyrkkeilyharjoituksissamme. Ks lisää tästä.