Hinnasto ja maksaminen

Onko lisenssi maksettuna ja ranneke hommattu? Lisää treenikertoja saat ostettua suoraan tästä. Rannekkeeseen lisää käyntejä saat sen sijaan täältä.

Turun Teräksen treenimaksu koostuu kolmesta osasta: harjoitusmaksusta, Nyrkkeilyliiton lisenssistä ja kulkurannekkeesta Liikuntakeskus Alfaan. Näiden maksujen maksaminen hoituu Suomisport.fi -sivuston kautta (ks. ohjeet alla).

1)  Harjoitusmaksut:

10 nyrkkeilyharjoitusta 45€

20 nyrkkeilyharjoitusta 80€

30 nyrkkeilyharjoitusta 110€

Tutustumiskäynti: 2€ (uusille harrastajille, maksetaan käteisellä salilla)

Rannekkeen unohtaminen (jolloin sisäänpääsy seuran ryhmärannekkeella, maksetaan käteisellä salilla): 2€

Kertamaksu: 7€ (sis. portin avaus), 5€ omalla rannakkeella (maksetaan käteisellä salilla)

2) Lisenssi

Kaikilla Suomen Nyrkkeilyliiton alaisten seurojen harrastajilla tulee olla voimassaoleva lisenssi. Kuntonyrkkeilijöiden harrastelisenssi maksaa 11€ ja on voimassa koko kalenterivuoden.

3) Kulkuranneke

Alfassa olevan kulkuportin vuoksi kukin harrastaja tarvitsee Turun kaupungin kulkurannekkeen. Rannekkeita on kahdenlaisia:

- alle 20v. harrastajat: junioriranneke 8€ (ei erillisiä latauksia/ kuluja)

- 20v. täyttäneet harrastajat: aikuisten ranneke 8€ + 10 sisäänpääsyä portista á 2€ = 28€

Jos sinulla ei vielä ole ranneketta, voit ostaa sen salilta. Meiltä ostetuissa rannekkeissa ensimmäiset kymmenen latausta on valmiina, ja jatkolataukset voi tehdä tästä

Jokainen kulku portista maksaa siis aikuisharrastajille 2€ ja sisään pääsee vain rannekkeella. Tämä raha menee Turun kaupungille korvauksena salin käytöstä. Jos unohdat rannekkeen kotiin tai sinulla ei vielä ole sellaista, varauduthan maksamaan käteisellä 2€ sisäänpääsystä. Tällöin voit soittaa nyrkkeilyn ovisummeria portin ulkopuolelta jolloin valmentaja tulee avaamaan portin seuran ryhmärannekkeella. Toivomme harrastajien hankkivan omat rannekkeet mahdollisimman pian, jotta saadaan sekä kulkeminen että harjoitukset sujumaan joustavasti.

MAKSAMINEN

Treenimaksu koostuu kolmesta osasta (lisenssi, ranneke, harjoitukset) ja ne maksetaan osoitteessa Suomisportissa.

1) Klikkaa linkistä sisään ja ilmoittaudu ohjeiden mukaan. Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa, tee itsellesi tili. Osta harrastelisenssi. Valitse kenelle ostat lisenssin ja lajiksi Nyrkkeily. Seuraksi merkitse Turun Teräs. Halutessasi voit ostaa myös vakuutuksen. Maksa ostoksesi haluamallasi tavalla. Lisenssi on voimassa kalenterivuoden.

2) Jatka maksamaan harjoitusmaksu (tarvittaessa tästä). Mikäli sinulla ei ole kulkuranneketta Alfaan voit ostaa sen Lisäpalvelut kohdasta (20v. täyttäneet 28€, alle 20v. 8€). Maksa haluamallasi tavalla. Yllä kuvatulla tavalla voit ostaa lisää harjoituskertoja aina kun ne ovat loppumassa. Ranneketta voit ladata (yli 20v.) täällä. Alle 20v. rannekkeita ei tarvitse ladata vaan ne ovat voimassa kunnes harrastaja täyttää 20v.

3) Kun tulet seuraavan kerran salille, varaa älypuhelin tms. laite, jolla pääset kirjautumaan Suomisport tilillesi voidaksesi näyttää valmentajalle ostoksesi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa mukaan tulostetun tositteen Suomisport sivultasi. Kuittia vastaan saat harjoituskortin ja/tai kulkurannekkeen. Pidä ranneke ja kortti aina mukanasi kun tulet treeneihin. 

Voit maksaa myös seuraavilla tavoilla:

Smartum (setelit ja verkkomaksu)

Sporttipassi (verkkomaksu)

Virike (setelit)

Edenred (mobiilimaksu)

Jos sinulla on kysyttävää hinnoittelusta tai rannekkeista, otathan yhteyttä:

Maria p. 050-5445040, kehahait.turku@gmail.com