Hinnasto ja maksaminen

Onko lisenssi ja ranneke hoidettu? Lisää harjoituskuukausia voit ostaa tästä

Turun Teräksen treenimaksu koostuu lisenssistä, kulkurannekkeesta ja harjoitusmaksusta. Näiden maksujen maksaminen hoituu Suomisport.fi -sivuston kautta (ohjeet alla).

1) Lisenssi

Kaikilla Suomen Nyrkkeilyliiton alaisten seurojen harrastajilla tulee olla voimassaoleva lisenssi. Harrastelisenssi maksaa 10€ ja olympianyrkkeilylisenssi kilpailijoille 40€. Lisenssi on voimassa koko kalenterivuoden. Se on tae siitä, että valmentajamme ovat liiton kouluttamia ja seuramme on Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseura, joka noudattaa yhteisiä pelisääntöjä ja toimii liiton määrittelemissä puitteissa.

2) Kulkuranneke

Alfassa olevan kulkuportin vuoksi kukin harrastaja tarvitsee Turun kaupungin kulkurannekkeen. Rannekkeen voit maksaa Suomisportissa samalla kuin harjoitusmaksut ja niitä on kahdenlaisia:

- alle 20v. harrastajat: junioriranneke 8€ (ei erillisiä latauksia/ kuluja)

- 20v. täyttäneet harrastajat: aikuisten ranneke 8€ + 10 sisäänpääsyä portista á 2€ = 28€

Ranneke on sama, jota käytetään mm. Impivaaran uimahallissa. Jos sinulla on ko. henkilökohtainen ranneke, voit ladata siihen Alfan sisäänkäyntejä täällä (20v. täyttäneet). Alle 20v. rannekkeita ei tarvitse ladata.

Jokainen kulku portista maksaa siis aikuisharrastajille 2€ ja sisään pääsee vain rannekkeella. Tämä raha menee Turun kaupungille korvauksena salin käytöstä. Jos unohdat rannekkeen kotiin tai sinulla ei vielä ole sellaista, varauduthan maksamaan käteisellä 2€ sisäänpääsystä. Tällöin voit soittaa nyrkkeilyn ovisummeria portin ulkopuolelta jolloin valmentaja tulee avaamaan portin seuran ryhmärannekkeella. Toivomme harrastajien hankkivan omat rannekkeet mahdollisimman pian, jotta saadaan sekä kulkeminen että harjoitukset sujumaan joustavasti.

3) Harjoitusmaksut:

20v. täyttäneet: 120€/ 6kk

Opiskelijat: 60€/3kk TAI 100€/6kk TAI 180€/12kk

Juniorit (alle 20v.): 45€/3kk TAI 80€/6kk

Tutustumiskäynti: 2€ (uusille harrastajille, vain käteinen))

Rannekkeen unohtaminen (jolloin sisäänpääsy seuran ryhmärannekkeella): 2€ (vain käteinen)

(Voit ostaa myös rannekkeen salilta ja tällöin hintoihin lisätään 8€ (ranneke) + 20€ (10 kulkua portista á 2€) = 28€ (tai alle 20v. 8€).

MAKSAMINEN

Treenimaksu koostuu kolmesta osasta (lisenssi, ranneke, harjoitukset) ja ne maksetaan osoitteessa Suomisport.fi.

1) Klikkaa Kirjaudu ja anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Saat viestinä linkin tai kirjautumiskoodin, jota kautta pääset sisään. Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa, täytä omat tietosi ja sen jälkeen klikkaa Osta lisenssi. Valitse kenelle ostat lisenssin ja tämän jälkeen lajiksi Nyrkkeily. Klikkaa Harrastelisenssi 10€ mikäli et aio kilpailla kyseisen kalenterivuoden aikana. Seuraksi merkitse Turun Teräs. Halutessasi voit ostaa myös vakuutuksen. Maksa lisenssi haluamallasi tavalla. Lisenssi on voimassa kalenterivuoden.

2) Harjoitusmaksut voit maksaa täälläIlmoittaudu ja valitse kenet ilmoitat. Tämän jälkeen valitse haluamasi  harjoitusmaksu, hyväksy ehdot ja klikkaa Hinta xx eteenpäin. Mikäli sinulla ei ole kulkuranneketta Alfaan voit ostaa sen Lisäpalvelut kohdasta (20v. täyttäneet 28€, alle 20v. 8€). Klikkaa jälleen hintaa ja eteenpäin. Maksa haluamallasi tavalla. Yllä kuvatulla tavalla voit ostaa lisää harjoituskuukausia aina kun ne ovat loppumassa. Ranneketta voit ladata (yli 20v.) täällä. Alle 20v. rannekkeita ei tarvitse ladata.

3) Kun tulet seuraavan kerran salille, varaa älypuhelin tms. laite, jolla pääset kirjautumaan Suomisport tilillesi voidaksesi näyttää valmentajalle ostoksesi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa mukaan tulostetun tositteen Suomisport sivultasi. Kuittia vastaan saat kulkurannekkeen, jos olet ostanut sen Suomisportista. Pidä ranneke aina mukanasi kun tulet salille.

Voit maksaa myös seuraavilla tavoilla:

Smartum (setelit ja verkkomaksu)

Sporttipassi (verkkomaksu)

Virike (setelit)

Edenred (mobiilimaksu)