Hinnasto ja maksaminen

Onko lisenssi ja ranneke hoidettu? Lisää harjoituskuukausia voit ostaa tästä.

Turun Teräksen treenimaksu koostuu lisenssistä, kulkurannekkeesta ja harjoitusmaksusta. Näiden maksujen maksaminen hoituu Suomisport.fi -sivuston kautta (ohjeet alla).

1) Lisenssi

Kaikilla Suomen Nyrkkeilyliiton alaisten seurojen harrastajilla tulee olla voimassaoleva lisenssi. Olympianyrkkeilylisenssi kilpailijoille maksaa 40€ ja lisenssi on voimassa koko kalenterivuoden. Se on tae siitä, että valmentajamme ovat liiton kouluttamia ja seuramme on Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseura, joka noudattaa yhteisiä pelisääntöjä ja toimii liiton määrittelemissä puitteissa. 

2) Kulkuranneke

Alfassa olevan kulkuportin vuoksi kukin harrastaja tarvitsee Turun kaupungin kulkurannekkeen. Rannekkeen voit maksaa Suomisportissa samalla kuin harjoitusmaksut ja niitä on kahdenlaisia:

- alle 20v. harrastajat: junioriranneke 8€ (ei erillisiä latauksia/ kuluja)

- 20v. täyttäneet harrastajat: aikuisten ranneke 8€ + 10 sisäänpääsyä portista á 2€ = 28€

Ranneke on sama, jota käytetään mm. Impivaaran uimahallissa. Jos sinulla on ko. henkilökohtainen ranneke, voit ladata siihen Alfan sisäänkäyntejä täällä (20v. täyttäneet).

Jokainen kulku portista maksaa siis aikuisharrastajille 2€ ja sisään pääsee vain rannekkeella. Tämä raha menee Turun kaupungille korvauksena salin käytöstä. Jos unohdat rannekkeen kotiin tai sinulla ei vielä ole sellaista, varauduthan maksamaan käteisellä 2€ sisäänpääsystä. Tällöin voit soittaa nyrkkeilyn ovisummeria portin ulkopuolelta jolloin valmentaja tulee avaamaan portin seuran ryhmärannekkeella. Toivomme harrastajien hankkivan omat rannekkeet mahdollisimman pian, jotta saadaan sekä kulkeminen että harjoitukset sujumaan joustavasti.

3) Harjoitusmaksut:

Kilpailijat: 60€/3kk TAI 100€/6kk TAI 180€/12kk

Juniorit (alle 20v.): 45€/3kk TAI 80€/6kk

Tutustumiskäynti: 2€ (uusille harrastajille, vain käteinen)

Rannekkeen unohtaminen (jolloin sisäänpääsy seuran ryhmärannekkeella): 2€ (vain käteinen)

MAKSAMINEN

Treenimaksu koostuu kolmesta osasta (lisenssi, ranneke, harjoitukset) ja ne maksetaan osoitteessa Suomisportissa.

1) Klikkaa linkistä sisään ja ilmoittaudu ohjeiden mukaan. Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa, tee itsellesi tili. Osta tarvittava lisenssi. Valitse kenelle ostat lisenssin ja lajiksi Nyrkkeily. Klikkaa Kilpailulisenssi 40€ (tai harrastelisenssi, jos et aio kilpailla tänä vuonna). Seuraksi merkitse Turun Teräs. Halutessasi voit ostaa myös vakuutuksen. Maksa ostoksesi haluamallasi tavalla. Lisenssi on voimassa kalenterivuoden.

2) Jatka maksamaan harjoitusmaksu (tarvittaessa tästä). Mikäli sinulla ei ole kulkuranneketta Alfaan voit ostaa sen Lisäpalvelut kohdasta (20v. täyttäneet 28€, alle 20v. 8€). Maksa haluamallasi tavalla. Yllä kuvatulla tavalla voit ostaa lisää harjoituskuukausia aina kun ne ovat loppumassa. Ranneketta voit ladata (yli 20v.) täällä. Alle 20v. rannekkeita ei tarvitse ladata vaan ne ovat voimassa kunnes harrastaja täyttää 20v.

3) Kun tulet seuraavan kerran salille, varaa älypuhelin tms. laite, jolla pääset kirjautumaan Suomisport tilillesi voidaksesi näyttää valmentajalle ostoksesi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa mukaan tulostetun tositteen Suomisport sivultasi. Kuittia vastaan saat kulkurannekkeen, jos olet ostanut sen Suomisportista. Pidä ranneke aina mukanasi kun tulet salille.

Voit maksaa myös seuraavilla tavoilla:

Smartum (setelit ja verkkomaksu)

Sporttipassi (verkkomaksu)

Virike (setelit)

Edenred (mobiilimaksu)

Huom! Kaikilla kilpailevilla nyrkkeilijöillä tulee olla vakuutus. Sen voi hankkia lisenssin yhteydessä tai omatoimisesti.